Praktiske oplysninger

Når I ankommer, bedes I lade jeres hund(e) blive i bilen, indtil vi har fået hunden(e)s ting (tæpper o.lign.) ind i pensionen, fået afregnet osv. Dette giver mig mulighed for at gå en tur direkte i marken med jeres hund(e), når den/de kommer ud af bilen og dermed få en god start på opholdet i pensionen.

Jeg tager hensyn til, at hundene har en god indbyrdes kemi. Hunden skal have det bedst muligt, mens den ikke er hjemme.

Husk
Vi har gode senge i pensionen, så din hund behøver kun at medbringe dyne eller tæppe til at ligge ovenpå og som dufter af det derhjemme.Vaccination
Hunden skal være vaccineret mod hundesyge, leverbetændelse og parvovirus (DHP).

Kennelhoste
For din egen og andres hundes skyld, skal din hund være vaccineret mod kennelhoste, der er en virus. Når flere hunde er samlet på et sted, er der større risiko for smitte. Din hund skal vaccineres mod kennelhoste mindst 3 uger før, den skal i pension. Hunde skal vaccineres med næsevaccinationen BbPi. Tal nærmere med din dyrlæge herom.

Vaccinationsbevis skal medbringes ved ankomst. 

Stamkort
Den første gang din hund kommer i hundepensionen, skal der udfyldes og underskrives et stamkort. Det kan enten udfyldes, når du kommer, men du er også velkommen til at udfylde det på forhånd og medbringe det, når du afleverer din hund.

Stamkort hundepensionSidste nyt

Ferielukket

Vi holder ferielukket i uge 33-35 og 45 i 2018.

Hvalpe 2018

Nordskovhus' Jova DK 19606/2011 fik i lørdag den 3. marts 2018 5 skønne hvalpe (3 gule og 2 sorte) efter Mango DK19712/2010. Alle hvalpe har fået nye, dejlige hjem.

Nordskovhus på Facebook

facebook-logo-small.png

Hold øje med Nordskovhus på Facebook, og bliv løbende opdateret om nye varer i butikken, nye tiltag i pensionen, hvalpe og andre spændende nyheder.