Emma - Hvalpe 2012

Den 23. november 2012 fik Emma 11 hvalpe - 2 sorte tæver, 1 gule tæve, 6 sorte hanner og 2 gule hanner. Det er Emma andet kuld, og lige som sidst har hun klaret det så flot. Hun er virkelig en super god mor. Vi har parret Emma med Famehunt Around Matis, da vi mener, at de matcher hinanden godt. I vores avl ligger vi stor vægt på sunde og raske hunde mange generationer tilbage. Hunde med et roligt og samarbejdsvilligt sind, og hunde der er tolerante og smukke.

Hos os har hvalpen fået den bedste start. Den har fået en god prægning af os, vores andre hunde, pensionshunde, katte, forskellige børn og kunder.

Alle hvalpene er harmoniske. Det, der er mest bemærkelsesværdigt, er, at det ikke er noget specielt at bemærke. De er meget ens i sind. Størrelsen varierer lidt på nuværende tidspunkt. De er positive, ivrige, nysgerrige og enormt kærlige. De vil hinanden rigtig meget, og er glade for vores katte, der deler mad med dem. De har været sammen med både børn, unge og ældre mennesker. Hver dag har de mødt nye udfordringer, og de møder altid det nye positivt og med åbent sind. De er vokset op hos os med den største kærlige omsorg og fodring.

 

 

Tilbagemeldinger fra hvalpekøbere

Kuld efter Emma og Matis - november 2012

Tessa
"Jeg vil lige sende en opdatering om Laura/Tessa. Hun er bare en dejlig hund. Hun gør alt - næsten - man beder hende om. Hun gik en brugsprøvebane på hendes 5 mdrs fødselsdag.

I går var træningsholdet ude ved en badesø, og Tessa prøvede for første gang at svømme. Det gjorde hun bare. Hun prøvede også at hente en due. Eneste problem var, at hun ikke var så glad for at aflevere. Den var alt for spændende. Hun får meget ros - både af os og af træneren.

Som du nok kan høre, er vi meget glade for hende - Rita Munksgaard".

 

Boss
Boss har taget i april 2013 taget 1. præmie i 400 m/3 timers kun 5 mdr. gammel. Et stort tillykke til ham.

                                     Boss 6 uger gammel

1 års fødselsdag
Søndag den 6. oktober 2013 holdte vi 1 års fødselsdag for Emmas hvalpekuld fra november 2012. Vi havde et par hyggelig timer, hvor vi bl.a. gik en tur i skoven med hundene. Bagefter var der kaffe og kage til menneskene, mens hundene nød deres fødselsdagsgave i bilerne. Tak for det store fremmøde og en hyggelig eftermiddag.

 

Førerhunden Nelly

Vi har fået modtaget denne dejlige tilbagemelding fra Dansk Blindesamfund om en af hvalpene Emmas kuld i 2012.

"I januar 2013 hentede jeg en af Emmas hvalpe (den lille hvide tæve med "ridge" på næsen). Tænkte det måske kunne være sjovt for jer at se, hvor dygtig hun er blevet.

http://www.tvsyd.dk/artikel/281862:Fest-for-fOererhunden-Nelly

Mvh Carina"

 

Ny beboer på Nordskovhus

Søndag den 17. januar flyttede lille Sif ind på Nordskovhus.

Nordskovhus på Facebook

facebook-logo-small.png

Hold øje med Nordskovhus på Facebook, og bliv løbende opdateret om nye tiltag i pensionen og andre spændende nyheder.