Emma - Hvalpe 2013

Den 26. november 2013 fik Emma 7 hvalpe - 3 sorte tæver, 1 gule tæve og 3 sorte hanner. Det er Emmas tredje kuld. De vejede lige omkring 400 gram hver. De var født på 5 timer. Emma er en fantastisk tæve, hun har bare så meget styr på det. Vi har parret Emma med Famehunt Around Matis igen, da vi mener, at de matcher hinanden godt. I vores avl ligger vi stor vægt på sunde og raske hunde mange generationer tilbage. Hunde med et roligt og samarbejdsvilligt sind, og hunde der er tolerante og smukke.

Hvalpene er nu 6 uger gamle dage gamle. Vores andre hunde har været ude og byde dem velkomne, så nu er de bare en del af flokken.

De bliver præget med vildtdufte og schweiss ved, at jeg ligger klude ned til dem, og jeg har smurt schweiss på yveret af Emma.

De er meget i hænder og møder nye mennesker dagligt. De ligger i husets navle, så de er en del af vores dagligdag og bliver vænnet til forskellige lyde og aktiviteter omkring dem.

 

 

Nordskovhus på Facebook

facebook-logo-small.png

Hold øje med Nordskovhus på Facebook, og bliv løbende opdateret om nye varer i butikken, nye tiltag i pensionen, hvalpe og andre spændende nyheder.