Una - Hvalpe 2012

Den 19. november 2012 fik Una 7 hvalpe - 1 sort tæve, 2 gule tæver, 1 sort han og 3 gule hanner. Det er Unas første kuld, og hun har klaret det så flot. Hun er virkelig en super god mor. Vi har parret Una med Famehunt Around Matis, da vi mener, at de matcher hinanden godt. I vores avl ligger vi stor vægt på sunde og raske hunde mange generationer tilbage. Hunde med et roligt og samarbejdsvilligt sind, og hunde der er tolerante og smukke.

Hos os har hvalpen fået den bedste start. Den har fået en god prægning af os, vores andre hunde, pensionshunde, katte, forskellige børn og kunder.

Alle hvalpene er harmoniske. Det, der er mest bemærkelsesværdigt, er, at det ikke er noget specielt at bemærke. De er meget ens i sind. Størrelsen variere lidt på nuværende tidspunkt. De er positive, ivrige, nysgerrige og enormt kærlige. De vil hinanden rigtig meget, og er glade for vores katte, der deler mad med dem. De har været sammen med både børn, unge og ældre mennesker. Hver dag har de mødt nye udfordringer, og de møder altid det nye positivt og med åbent sind. De er vokset op hos os med den største kærlige omsorg og fodring.

 

 

Tilbagemeldinger fra hvalpekøbere

Kuld efter Una og Matis - november 2012

Keis
"Vi blev de heldige ejere af Keis, og mere fantastisk hund skal man lede længe efter. Han er faldet rigtig godt til i vores familie. Han er en rolig og velafbalanceret hund, som vi kan tage med alle steder. De steder vi har ham med, får han altid stor ros for sit rolige sind. Når vores drenge har legekammerater med hjem, vil Keis selvfølgelig gerne hilse på børnene, men går bagefter hen og lægger sig. Han er i det hele taget rolig i sin omgang med børn.

Jeg har gået på hvalpehold og lydighedshold i Retreiverklubben med ham, og han har været god og nem at træne. P.t. arbejder vi hen imod brugsprøven.

Keis har også været på udstilling i Retrieverklubben i babyklassen med kommentaren Lovende hanhund og bl.a. med beskrivelsen Nice head and expression - Rikke Egholm".

 

 

1 års fødselsdag
Søndag den 6. oktober 2013 holdte vi 1 års fødselsdag for Unas hvalpekuld fra november 2012. Vi havde et par hyggelig timer, hvor vi bl.a. gik en tur i skoven med hundene. Bagefter var der kaffe og kage til menneskene, mens hundene nød deres fødselsdagsgave i bilerne. Tak for det store fremmøde og en hyggelig eftermiddag.


Den 6. juni 2015
Keis blev vist til DKK Kreds 6 sommerskue i Sabro og fik bedømmelsen Exellent.


Nordskovhus på Facebook

facebook-logo-small.png

Hold øje med Nordskovhus på Facebook, og bliv løbende opdateret om nye varer i butikken, nye tiltag i pensionen, hvalpe og andre spændende nyheder.