Emma

DKK Reg.nr. 13618/2008

Emma er nu blevet pensioneret som avlshund, og nyder sit otium hos en dejlig familie på Sjælland, hvor hun bl.a. fungerer som familie- og jagthund.

Emma er af egen avl efter Sif og Morgan. Hun har i 2008 været trænet på hvalpehold, og i 2009 har hun gået på lydighedshold, overgangshold og bestået brugsprøve. Den 10. april 2010 fik hun 1. præmie for 400 m/3 timers schweiss i Schweisshundeforeningen med dommerudtalelsen: ”Det kunne ikke gøres bedre”. Har taget 1. præmie i 400 m/20 timers schweiss den 23. april 2011 i Schweisshundeforeningen - igen med dommerkommentaren: ”Det kunne ikke gøres bedre” og med opfordring til at søge schweisshunderegistret.

Emma var på international udstilling i Fredericia den 30. januar 2010. Her fik hun 1. præmie med kryds i Very good og en meget fin kritik. Hun er meget lærenem. Når hun er hjemme, er hun rolig, mild og meget kærlig, når hun er på ”arbejde”, er hun 100 % på. Hun løser sine opgaver til UG, har et fantastisk gå på mod, og hun er rigtig god til at koncentrere sig om det, hun arbejder med.

Søndag den 4. maj 2014 var Emma og jeg på vores første markprøve Det var en rigtig dejlig oplevelse med masser af glade hunde med deres ejere. Det var rigtig spændende at se hundene arbejde.

Emma og jeg fik en 3. præmie i begynderklassen. Hun arbejdede rigtig flot, så taget i betragtning af at det var vores fælles debut på markprøver, var det en rigtig flot prøve.

Dommerens kommentarer var, at jeg havde en meget rolig hund, som valgte nogle kloge løsninger og trak god fært :-).

Hun har fået lavet dna test, fået røntgenfotograferet hofter og albuer. Det hele er med fineste resultater.

Er testet clear for Cnm og Eic i september 2010.
Alle oplysninger på Emma findes på www.hundeweb.dk.

 

Prisregulering pr. 1. november 2020

Priserne er pr. dag.

En hund: 250 kr.
Ekstra hund(e) i samme boks 150 kr. pr. dag.

23. december til og med 1. januar

En hund: 450 kr.
Ekstra hund(e) i samme boks 255 kr. pr. dag.

Nordskovhus på Facebook

facebook-logo-small.png

Hold øje med Nordskovhus på Facebook, og bliv løbende opdateret om nye tiltag i pensionen og andre spændende nyheder.