Una

DKK Reg.nr. 13347/2009

Una er helsøster til Emma og fra juni 2009. I foråret 2010 gik Una og Lars på lydighedshold. Hun er startet med at gå med til sweisstræning sammen med Emma og jeg. Første gang hun var med, var hun 12 uger. Jeg har præget hende fra fødsel med vildt og blodfært. Hun elsker at være med.

Una har været på international udstilling i Fredericia den 30. januar 2010 sammen med Emma. Her fik hun lyserødt bånd og særdeles lovende i hvalpeklassen. Den 13. januar 2011 var hun på udstilling i Fredericia i mellemklassen. Her fik hun ”Very good”, med dommerkommentaren god type. Una er vellidt blandt alle. Hun er altid vældig glad og imødekommen. Hun har samme gode, rolige temperament som sin far, mor og søster.

Una virker meget klog, og hun løser sine opgaver med overblik og gennemskuelighed. Ofte kommer hun mig i møde eller i forkøbet i forbindelse med vores træning. Også på hjemmefronten er hun den med det store overblik. Hun er en tæve med mange kompetencer. Una bruges også som hjælpehund i pensionen. Hvis der f.eks. er en hund, som er lidt usikker og svær at komme i kontakt med, er hun bindeleddet. Hun har stor empati.

Siden 2013 er Una altid med på jagt. Hun arbejder fantastisk godt både alene og sammen med andre hunde.

Una har fået sit sidste kuld i 2015. Hun er mor til 26 dejlig hvalpe, som viser sig at være gode brugs- og familiehunde.

Er testet clear for Cnm og Eic i september 2010.
Alle oplysninger på Una findes på www.hundeweb.dk.

 

Sidste nyt

I 2019 er pensionen ferielukket i ugerne 33, 34, 35 og 45.

Nordskovhus på Facebook

facebook-logo-small.png

Hold øje med Nordskovhus på Facebook, og bliv løbende opdateret om nye varer i butikken, nye tiltag i pensionen, hvalpe og andre spændende nyheder.